Jídelníček
PO | Polévka | - |
I | - | |
02.03.2020 | II | - |
Nápoj | - |
ÚT | Polévka | - |
I | - | |
03.03.2020 | II | - |
Nápoj | - |
ST | Polévka | - |
I | - | |
04.03.2020 | II | - |
Nápoj | - |
ČT | Polévka | - |
I | - | |
05.03.2020 | II | - |
Nápoj | - |
PÁ | Polévka | - |
I | - | |
06.03.2020 | II | - |
Nápoj | - |
PO | Přesnídávka | Cereálie s mlékem ( A 1,4,7 ) |
Polévka | Nebeský vývar | |
5.12.2022 | Hlavní jídlo | Ryba v andělském kabátě ,čertovská kaše,kompot, Mikulášský perník ( A 1,3,9 ) |
Svačina | Pomazánka z taveného sýru,bageta,zelenina,čaj ( A 1,7 ) |
ÚT | Přesnídávka | Pomazánka škvarková,žitný chleba,zelenina,čaj,melta ( A 1,7 ) |
Polévka | Kedlubnová | |
6.12.2022 | Hlavní jídlo | Čočka nakyselo,vejce,chléb,mošt ( A 1,7,9) |
Svačina | Budapešťská pomazánka,veka,čaj ( A 1,7 ) |
ST | Přesnídávka | Pomazánka z tresčích jater,cereální rohlík,zelenina,čaj ( A 1,7 ) |
Polévka | Hrášková | |
7,12.2022 | Hlavní jídlo | Sekaná pečeně,brambory s cibulkou,okurek sirup ( A 1,7,9 ) |
Svačina | Pribiňáček,rohlík,ovoce,čaj ( A 1,7 ) |
ČT | Přesnídávka | Fazolová pomazánka, chléb,zelenina,čaj ( A 1,7 ) |
Polévka | Zeleninová s hrachovými vločkami | |
8.12.2022 | Hlavní jídlo | Kuřecí prsa na bylinkách,rýže,mrkvový salát,zázvorový čaj ( A 1,3,7,9,10 ) |
Svačina | Špenátová pomazánka,sojový rohlík,zelenina,čaj ( A 1,3,7 ) |
PÁ | Přesnídávka | Zeleninová pomazánka s tvarohem,toastový chléb,zelenina,čaj ( A 1,7 ) |
Polévka | Jáhlová | |
9.12.2022 | Hlavní jídlo | Boloňské špagety sýr,čaj ( A 1,3,7,9 ) |
Svačina | Slaný croisant, zelenina, čaj ( A 1,3,7 ) |
- obiloviny obsahující lepek
- korýši a výrobky z nich
- vejce a výrobky z nich
- ryby a výrobky z nich
- jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- sójové boby (sója) a výrobky z nich
- mléko a výrobky z něj
- suché skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, ořechy)
- celer a výrobky z něj
- hořčice a výrobky z ní
- sezamová semena (seznam) a výrobky z nich
- oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
- vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
- měkkýši a výrobky z nich